Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı

Manavgat Belediyesi eylül ayı meclis toplantısında Kum mevkisine yaptırılan stadyuma "Manavgat Atatürk Stadyumu" ismi verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Manavgat Belediyesi eylül ayı meclis toplantısında Kum mevkisine yaptırılan stadyuma "Manavgat Atatürk Stadyumu" ismi verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Şükrü Sözen başkanlığında toplanan meclis toplantısında 29 Eylül'de yapılacak olan Manavgat Belediyesi yağlı güreşlerinin düzenlenmesinde harcamaların belediye bütçesinden yapılması konusunda belediye başkanına yetki verilmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Mecliste ayrıca Ulukapı köyü tüzel kişiliğine ait mevcut su abonelerinin belediyeye devri ve yeni abonelere konutlar için tonu 75 kuruş, ticari aboneler için ise 1 liradan ücretlendirilmesi kararlaştırıldı. Başkan Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği Destekli İçme Suyu Projesinin geçen ay tamamlanarak hizmete açıldığını belirterek, "Yeni açtığımız içme suyu temin projemizin tesisleri Ulukapı köyünde bulunuyor. Aynı zamanda bu köyümüz Manavgat Belediyesi'nin mahallesi gibi iç içe olduğumuz bir köy. Bu köyümüzün tüm yollarını bu proje nedeniyle asfaltlamıştık. Şimdi de bu köyümüze içme suyunu vermek istiyoruz" dedi. Belediye Meclisi, ayrıca Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 879 ada 15 parselde eğitim tesis alanları yapılmasına amaçlı imar planı değişikliğini oy birliğiyle kabul etti. İmarla ilgili olan diğer maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: