Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Manavgat Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Manavgat Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Vekili Erşan Özden'in başkanlık ettiği toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun (TOF)tarafından 21-24 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Uluslararası Manavgat Oryantiring Günleri ve Akdeniz Ülkeleri Şampiyonası'na 35 bin lira destek verilmesine karar verildi.

TOF'un 3 yıldır Manavgat'ta Oryantiring şampiyonası düzenlediğini belirten Başkan Vekili Özden, 30 ülkeden bin 500 sporcunun katılması beklenen şampiyonanın Manavgat'ın tanıtımına katkı sağlayacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Meclis toplantısında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Manavgat Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonuna harcama yapma yetkisinin belediye başkanına verilmesi talebi de kabul edildi. Özden, yağlı güreşlerinin 30 Eylül tarihinde düzenleneceğini ifade etti.

Toplantıda ayrıca Manavgat Meydanı projesi içinde kalan trafo binasının başka bir yere taşınması ve Manavgat Belediyesi servis araçları yönetmeliğinde değişiklik yapılması da oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ihtiyaç sahiplerine de yardım yapılması kararı alındı.

Muhabir: Mustafa Taş / Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: