Manavgat Belediyesi'nde Toplu Sözleşme

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 186 belediye çalışanına, toplu sözleşmeden doğan haklarını, düzenlediği yemek davetinde...

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 186 belediye çalışanına, toplu sözleşmeden doğan haklarını, düzenlediği yemek davetinde açıkladı. 3 yılı kapsayan toplu sözleşme rakamları belediye çalışanlarınca büyük memnuniyetle karşılandı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Boğaz Otel'de düzenlediği yemekle memur ve sözleşmeli personelinin toplu sözleşme rakamlarını açıkladı. Yemeğe Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, sendika yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Sözen, 186 çalışanı ilgilendiren toplu sözleşmenin yapıldığını belirterek, "3 yılı kapsayan sözleşme gereği çalışanların, 2012 için 500 TL, 2013 için 550 TL'lik maaş artışlarına ilaveten her yıl Kurban Bayramı'nda 600, Ramazan Bayramı'nda ise 300 Tl olmak üzere toplam 900 TL'lik ikramiyelerini de alacaklar" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: