Manavgat Belediyespor Yeşilova’ya Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 10 Şubat Pazar günü Manavgat Stadı'nda...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, 10 Şubat Pazar günü Manavgat Stadı'nda oynayacağı Yeşilovaspor maçına hazırlanıyor.

İkinci yarının ilk maçında Muratpaşa karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten Manavgat Belediyespor Teknik Direktörü Rauf Kolancı “Haftayı bay geçmemiz Yeşilova maçına daha iyi hazırlanmamız açısından yararlı oldu. Yeşilova maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyoruz” derken, Manavgat Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şenel de takımın idmanını izledi, futbolculara baklava ikramında bulundu. Şenel, ligin ilk yarısında sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirterek, “İkinci yarıda işi sıkı tutarak lige tutunmak istiyoruz. Oyuncularımızın bunu başaracağına inanıyorum. Yeşilova maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Onların desteği ile Yeşilova’yı Manavgat’tan puansız göndereceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Uzun bir aradan sonra Manavgat Belediyespor’a geri dönen defans oyuncusu Rafet Poyraz da maçlarda olduğu gibi idmanlarda da hırsıyla dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu, Manavgat Belediyespor’un ligin ikinci yarısında istenilen sonuçları alacağına inandığını belirterek, “Arkadaşlarımızla birlikte Manavgat Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde kalması için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Yeşilova maçı ile birlikte Manavgat Stadı'nda oynayacağımız maçlarda Manavgatlı sporseverlerden tribünleri doldurarak takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor 15 maçta topladığı 16 puanla puan cetvelinin 11'inci sırasında yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: