Manavgat Devlet Hastanesi'nde Yeni Yapılanma

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2006 yılından bu yana Devlet Hastanesi başhekimliği görevini yürüten Uzman Dr Mehmet...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2006 yılından bu yana Devlet Hastanesi başhekimliği görevini yürüten Uzman Dr Mehmet Kuru, Hastane Yöneticisi olarak atandı.

Kamu Hastane Birliği Antalya Genel Sekreterliğine Denizli İl Sağlık Müdürü Dr Erdoğan Taş atanırken, 15.06. 2006 tarihinden beri Hastane Başhekimliği görevini yürüten Uzman Dr Mehmet Kuru yeni yapılanma ile Manavgat Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atandı.

Uzman Dr. Mehmet Kuru’nun Manavgat Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini de yürüteceği belirtildi. Başhekim Yardımcısı olarak Op. Dr. Şeref Yılmaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak İsmet Şimşek, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak Cavit Cesur, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Müzeyyen Hatipoğlu ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak ta Zübeyde Kandemir görevlendirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: