Manavgat Emniyeti’nde terfi heyecanı

Manavgat’ta 2004 yılından bu yana görev yapan Başkomiser Kamil Çalışkan Emniyet Amirliği’ne terfi etti.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Kamil Çalışkan’ın Emniyet Amirliği’ne terfi etmesi dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, “Bugüne kadar çeşitli rütbelerde çalışkanlığı ile göz dolduran Kamil Çalışkan’ın Emniyet Amiri olarak bu hizmetlerine devam ettireceğine inancım tam. Kendisi dün nasıl görev yapıyorsa, yarında aynı şevk ve azimle görev yapacak” diye konuştu.

Emniyet Amiri olan Kamil Çalışkan’da yıllardan beri emniyet teşkilatı içinde bulunduğunu kaydederek, çalışmalarını aynı şekilde devam ettireceğini kaydetti. Emniyet Amiri olan Kamil Çalışkan’a rütbesi İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran tarafından takıldı. Törende Manavgat İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaarslan, Türk Telekom Manavgat Müdürü talip Ayan’da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Kamil Çalışkan kimdir?

Burdur Bucak’lı olan Kamil Çalışkan 1969 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlkokul ve İmam hatip Lisesi’ni Antalya’da okuyan Kamil Çalışkan 1994 yılında polis Memuru olarak Emniyet teşkilatına katıldı. Başbakanlık Koruma Müdürlüğü’nde 4 yıl görev yapan Çalışkan 1998 yılında İstanbul Etiler Polis Eğitim Merkezi’nde 1 yıl süreyle komiserlik eğitimi aldı. Bingöl’de 4 yıl süreyle görev yapan Kamil Çalışkan, 2003 yılında Antalya’nın Kumluca İlçesi’ne, 2004 yılında da Manavgat’a atandı. 2004 yılında bu tarafa çeşitli birimlerde çalışan Emniyet Amiri Kamil Çalışkan, halen Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Terör ve Güvenlik Büro Amirlikleri görevini sürdürüyor. Kamil Çalışkan evli ve 2 çocuk babası.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: