Manavgat Evrensekispor Gebze Önünde Fark Arayacak

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, 23, hafta karşılaşmasında Gebzespor ile...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, 23, hafta karşılaşmasında Gebzespor ile karşılaşacak.

Manavgat Evrensekispor, Pazar günü saat 13.30’da Evrenseki stadında oynanacak karşılaşmada ligin son sırasında bulunan rakibi karşısında güzel futbol ve bol gollü galibiyet hedefliyor. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplayan Manavgat Evrensekispor, hafta sonunda lider Aydınspor 1923 takımıyla oynadığı karşılaşmada sahadan 4-0 mağlubiyetle ayrılırken, ligin son sırasında bulunan Gebzespor ise kendi evinde Kilimlispor ile 0-0 berabere kaldı.

Reklam
Reklam

Manavgat Evrensekispor Kulüp Başkanı Musa Şehirli, sezon sonunda ilk 5 içerisinde yer alarak 2. Lige yükselme Play-Off maçlarına katılmayı hedeflediklerini belirterek “Ligde şu an 9. Sırada bulunuyoruz. Üzerimizde bulunan takımlarla aramızda fazla puan farkı yok.Taraftarlarımızın da desteğiyle ilk 5 hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz