Manavgat Halk Eğitim Merkezi, 2013 Yılında 5 Bin Kişiye Kurs Verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2012-2013 eğitim ve öğretim yıl sonu sergisi törenle...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2012-2013 eğitim ve öğretim yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Törene Manavgat Kaymakamı Emri Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Balkanı Şükrü Sözen, İlçe Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ömer Şahin, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay, Manavgat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Manavgat Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Boztaş, Türk Hava Kurumu Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Manavgat HEM Müdürü Hüseyin Geyikoğlu açılışta yaptığı konuşmada, HEM'lerin görevinin vatandaşlara meslek edindirmek ve yeni gelişmeler ışığında kurslar düzenlemek olduğunu ifade etti. Kurum olarak 2013 yılında 5 bine yakın kişiye kurs verdiklerini belirten Geyikoğlu, İngilizce, Almanca, Rusça gibi yabancı dil kursları, bilgisayar ve el sanatları kursları düzenlediklerini ifade etti. Antalya’nın okuma yazmada Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Geyikoğlu, "Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden biride Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’dür" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: