Manavgat Irmağı Projesi Tamamlanıyor

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi'nin 6 ay önce Manavgat Irmağı kıyılarında başlattığı peyzaj projeleri etap etap...

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi'nin 6 ay önce Manavgat Irmağı kıyılarında başlattığı peyzaj projeleri etap etap tamamlanırken, hizmete giren alanlar ise vatandaşların akınına uğruyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Afyonkarahisar ve Şemdinli Beytüşşebap’ta verilen şehitlerimiz nedeniyle açılış törenini ertelediği Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı, halkın kullanımına açıldı. Yukarıpazarcı Irmak Kıyısı, yürüyüş ve bisiklet yolları, piknik alanları, balık tutma ve seyir terasları, çocuk oyun ve hayvan gezdirme alanları, kafeler, açık hava fitnes mekanları ve spor tesisleri ile halkının akınına uğruyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar, ırmak kıyılarını yeniden ilçe ile buluşturan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederken, Başkan Sözen ise Yukarıhisar ve Aşağıhisar Irmak kıyı bantlarındaki çalışmalarının da hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi. Başkan Sözen, ırmak kıyılarında yapılan düzenlemelerinde etap sayısını artırdıklarını, şu anda 5 etapta çalışmaların sürdüğünü de vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz