Manavgat Irmağı'nda Kano Gösterisi Yapıldı

Gençlik Haftası kapsamında Manavgat Irmağı'nda kano gösterisi gerçekleştirildi.

Gençlik Haftası kapsamında Manavgat Irmağı'nda kano gösterisi gerçekleştirildi.

Manavgat Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Manavgat Doğa Kültür ve Spor Kulübü Derneği (MADOKS) işbirliği ile Manavgat Irmağı'nda gerçekleştirilen gösterinin startı Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından verildi.

Zeynel Şenol Köprüsü'nden başlayan gösteri, tarihi Hisar Kalesi yanında tamamladı.

Manavgat Irmağı'nda ilk defa bir kano gösterisi yapıldığını belirten Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat halkının sahip çıkması durumunda ırmakta sürekli kano yapılabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Manavgat Irmağı'nda su sporları yapılması hususunda Manavgat'taki çalışmalarının hukuki zeminini tamamladıklarını anlatan Bulgurlu, "Valimiz Ahmet Altıparmak'ın talimatı ile ırmakta kano sporunun gelişmesi, faaliyetlerin canlanması için gençlik haftasında etkinlik düzenledik. Manavgat halkı sahip çıkarsa inanıyorum ki kano hem sportif olarak hem de alternatif turizm açısından önemli bir aktivite olacaktır" dedi.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Sarıdemir ise kano sporunun Manavgat turizmine önemli katkı sağlayacağına inandığını, bundan sonra farklı spor dallarında etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Manavgat Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ayhan Rüzgar da etkinlikte yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, ilçede her türlü su sporunun yapılabileceğini söyledi.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: