Manavgat İşitme Engellilerin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden ve 2012-2013 Sezonunda oynadığı üç...

Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden ve 2012-2013 Sezonunda oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak grubunda 9 puan ile lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, Pazar günü oynayacağı İzmir İşitme Engelliler maçıyla Manavgatlı sporseverlerin karşısına çıkıyor.

Manavgat Stadı'nın bakımda olması nedeniyle kendi sahasında oynadığı Konya İşitme Engelliler maçını Çolaklı Sahası'nda oynayan Manavgat İşitme Engelliler, Pazar günü saat 12.00’da başlayacak İzmir İşitme Engelliler karşılaşmasını Manavgat Stadı'nda taraftarının önünde oynayacak.

Reklam
Reklam

Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı olarak, 2012-2013 Sezonunda Türkiye Şampiyonluğunu hedeflediklerini belirten Manavgat Kaymakamlığı ve İşitme Engelliler Futbol takımı Tercümanı Guddusi Aydın, “Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı olarak öncelikli hedefimiz geçtiğimiz yıl kılpayı kaçırdığımız Türkiye finallerine katılmak ve ardından da Türkiye şampiyonluğu. Bunu başaracak güçte bir kadro oluşturduk. Şu ana kadar oynadığımız karşılaşmaları zorlanmadan kazandık. Pazar günü taraftarımızın huzurunda onlara güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Manavgatlı sporseverleri Pazar günü saat 12.00’da Manavgat stadına bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: