Manavgat kavruluyor

Sıcak hava Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde etkili oluyor. Bugün öğle saatlerinde termometreler 50 dereceyi gösterdi

Antalya’nın Manavgat ilçesi bugün olağanüstü sıcak günlerden birini daha yaşadı. Zaman zaman hafiften esen poyrazında birlikte termometreler 50 dereceyi gösterdi. Hava sıcaklığını birden artmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler kendilerini havuzlara, sahillere ve denize attı. Sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler denizde ve havuzda serinlemeye çalıştı.

Diğer taraftan Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, vatandaşların bol bol su içmelerini tavsiye ederek; “Kalp hastalığı gibi kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız bu havalarda saat 11:00 ile 16:00 arasında dışarı çıkmamaya özen göstersin. İlle dışarıya çıkacaklarsa dışarıda çok fazla kalmasınlar. Bol bol su içsinler” dedi.

Reklam
Reklam

Diğer taraftan yetkililer bu havaların orman yangınlarına davetiye çıkardığını kaydederek, vatandaşları yangın konusunda uyardı. Yetkililer yangın durumunda mutlaka 177 ihbar hattına bilgi verilmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: