Manavgat Koleji öğrencilerinden Alanya gezisi

Manavgat Koleji öğrencileri Alanya’ya düzenledikleri gezide tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde Özel Manavgat Koleji 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencileri Alanya gezisi düzenledi. Sınıf öğretmenlerinin gözetiminde yapılan gezide öğrenciler doyasıya eğlendi. Gezide Dim Mağarası, Dim Çayı, Anadolu Köyü, Alanya Kalesi gibi tarihi ve turistik yerleri ve Alanyum Alışveriş merkezi gezildi.

Geziye katılan öğretmenlerden 5-A sınıf öğretmeni Hacer Tavşancı; “Yakın çevremizdeki tarihi ve doğal güzelliklerimizi öğrencilerimize tanıtmak amaçlı yaptığımız bu geziye katılan bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Gezimiz çok renkli ve eğlenceli geçti. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Özel Manavgat Koleji okul müdürü Ahmet Çakır; “Bulunduğumuz bölge tarihi ve turistik açıdan çok zengin bir bölge. Bu zenginliğin farkına varmak çok önemli. Birçok yabancı turist kilometrelerce uzak ülkelerden ülkemize gelip bu yerleri görmek istiyor. Biz de okul olarak istedik ki bu güzelliklerin hemen yanı başında yaşayan öğrencilerimiz buraları görsün, keşfetsin ve eğlensin. Geziye katılan öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: