Manavgat Polisinden Kontör Dolandırıcılarına Karşı Uyarı

Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kontör dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.

Manavgat ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kontör dolandırıcılığı konusunda vatandaşları uyardı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ilçede vatandaşların yoğun olduğu caddelerde "Polis asla kontör ve para istemez" yazılı broşürler dağıttı. "Güvenli sokaklar, gülen yüzler" projesi kapsamındaki uygulamada polis ekipleri konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlara da sözlü uyarılarda bulundu.

Ayrıca polis ekiplerinin dağıttığı broşürlerde, "Kontör dolandırıcılığına karşı uyanık ol, kendisini kamu görevlisi, asker ve savcı olarak tanıtan kişilere, çeşitli bahanelerle 'ödül kazandınız' mesajı göndererek ödülü almak için kontör ve para isteyenlerle, tanımadığının kişilere para ya da kontör göndermeyiniz" uyarıları yer alıyor.

Reklam
Reklam

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Arif Kuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 600 broşür dağıttıklarını, amaçlarının vatandaşları bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Muhabir: Mustafa Taş / Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: