Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Duru:

Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ali Duru, 85 bin civarındaki sigortalı çalışanı ile Manavgat'ın Türkiye'de taşra ilçeleri arasında ilk sıralarda

Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ali Duru, 85 bin civarındaki sigortalı çalışanı ile Manavgat'ın Türkiye'de taşra ilçeleri arasında ilk sıralarda olduğunu söyledi.

Duru, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.

Manavgat'ta yaşayanların yüzde 70'inin sigortalı olduğunu belirten Duru, "85 bin civarında sigortalı çalışanı ile Manavgat, Türkiye'de taşra ilçeleri arasında ilk sıralardadır. İlçede sigortalı sayısı çok hızlı bir şekilde artmaktadır. 2012 yılı Kasım ayında sigortalı çalışan sayısı 67 bin 800 civarındaydı. Şu anda bu rakam 85 bin civarındadır" dedi.

Reklam
Reklam

SGK ek hizmet binası inşaatının devam ettiğini ve yüzde 70'inin yapıldığını belirten Duru, "Ek hizmet binamız tamamlandığında A Sınıfı SGK Hizmet binası olarak hizmet vermeye başlayacağız. Yani bir ilçede bağımsız bir il seviyesi gibi tüm SGK hizmetleri verebileceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Bulgurlu da SGK çalışanlarının haftalarını kutlayarak, başarılı çalışmalarından dolayı Duru'yu tebrik etti.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: