'manavgat'a Hoşgeldiniz' Projesi

Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamlığı, hayata geçirdiği 'Manavgat'a Hoşgeldiniz Projesi' kapsamında cep telefonu mesajı ile yılda...

Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamlığı, hayata geçirdiği 'Manavgat'a Hoşgeldiniz Projesi' kapsamında cep telefonu mesajı ile yılda 24 milyon turiste 5 dilde ulaşmayı hedefliyor.

Manavgat Kaymakamlığı tarafından otogarda bulunan MATSO Çok Amaçlı Salonu'da düzenlenen 'Manavgat'a Hoşgeldiniz Projesi' tanıtım toplantısına Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, turizmciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantının açılışında konuşan MİS Danışmanlık Türkiye Kurucusu Savaş Doğru, “Bu proje Manavgat’ın tarihi, kültürel yerlerinin daha iyi bilinmesi konusunda bazı bilgiler verdi. Biz de bu projeyi bu kapsamda hazırladık. Bir kamu projesi ama çok özel bir proje. Projenin temel fikri Manavgat’ın bilinebilirliği ve farkındalığını artırması” diye konuştu.

Kaymakam Bulgurlu ise proje kapsamında İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca ve Türkçe dillerinde cep telefonu mesajı ve bilgilendirme sistemiyle yıllık 24 milyon turiste ulaşamayı hedeflediklerini belirtti. Bulgurlu, turistlerin böylece Side,Selge,Seleukeia antik kentleri, Külliye Cami, Manavoğlu Kalesi, Apollon Tapınağı, Tüke Tapınağı, Manavgat Şelalesi, Altınbeşik Mağarası, Side Müzesi, Athena Tapınağı, Side antik tiyatro, Köprülü Kanyon Milli Parkı ve Hz. Cemaleddin Seyyidi'yi yakından tanıyacağını söyledi.

Manavgat'a yıllık 4 milyon turistin geldiğini ve 10 milyon turistin de günübirlik ziyarette bulunduğunu ifade eden Kaymakam Bulgurlu, hedeflerinin, turizm şehrinin tarihi ve doğal güzelliklerini teknolojinin bütün imkanlarını 7 milyar dünya insanına tanıtmaya kararlı olduğunu kaydetti. Kaymakam Bulgurlu, “Bu projede Türkiye ve dünyada yaşayan herkesin ücretsiz olarak yararlanabileceği, görebileceği bir alt yapıya sahip olmanın, bu alt yapıyı tüm insanların hizmetine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Projenin adı 'Gökyüzünün Mavisi İle Yarışan Yeryüzüne Hoş geldiniz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Yönetim ve Bilgi Sistemleri Yazılım Birimi Proje Yöneticisi, MİS Danışmanlık Türkiye Kurucusu Erhan Kurt, toplantıya katılanlara proje ve işleyişi hakkında bilgilendirme yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: