Manavgat'ta 2 turist öldü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, biri alkol komasına giren, diğeri banyoda düşerek kafasını lavaboya çarpan iki turist öldü.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, biri alkol komasına giren, diğeri banyoda düşerek kafasını lavaboya çarpan iki turist öldü.

Tatil için dün akşam Manavgat'ın Kızılot köyü Çenger mevkisindeki bir otele yerleşen Rus uyruklu Alexander Moskalenko bu sabah 07.00 sıralarında aşırı alkol tüketimi nedeniyle rahatsızlandı. Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Rus turist müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Manavgat'ın Side beldesine bağlı Kumköy mevkisindeki otelde kadın arkadaşıyla kalan ve diyabet hastası olduğu öğrenilen Manuaella Guggisberg (42) de, gece rahatsızlandığı için önce kendi kendine insülin iğnesi yaptı. Tuvalet ihtiyacı için banyoya giren İsveçli kadın turist düşerek kafasını lavaboya çarptı.

Reklam
Reklam

Gürültü üzerine uyanan oda arkadaşının haber vermesi üzerine otel görevlileri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan İsveçli turist hayatını kaybetti.

Her iki turistin cesedi de ölüm nedenlerinin saptanması için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz