Manavgat'ta 27 Aralık Atatürk Koşusu'na 670 Sporcu Katıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 670 sporcu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 27 Aralık'ta Ankara'ya gelişinin 93'ncü yıl...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 670 sporcu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 27 Aralık'ta Ankara'ya gelişinin 93'ncü yıl dönümü kutlaması için koştu.

Değişik kategorilerde yarışan 670 sporcu birini gelmek için birbiriyle kıyasıya yarıştı. Yarış sonunda 500 metre veteran erkeklerde birinci Mehmet Zeki Şahin, 5000 metre veteran bayanlarda Vesile Yılmaz Anatca birinci oldu. 3000 bin metre genç kızlarda Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi'nden Nuran Kılınç birinci, 5000 bin metre genç erkeklerde ise Manavgat Ticaret Meslek Lisesi'nden ise Fatih Demir birinci geldi. 1500 metre yıldız kızlarda Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda Nur Sezen birinci, 3000 bin metre yıldız erkelerde ise Çardak Şehit Piyade Uzman Çavuş İlköğtretim Okulu'ndan Mehmet Eren rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. 1000 metre küçük kızlarda birinci Küçükhasan İlköğretim Okulu'ndan Betül Gülel, 1500 metre küçük erkeklerde ise birinciliği Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'ndan Hasan Salcan, birinciliği göğüsledi.
Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muammer Sarıdemir, 27 Aralık Atatürk koşusuna 670 sporcunun katıldığını bunun iyi katılım olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: