Manavgat'ta aşk cinayeti

Manavgat ilçesinde onlarca insanın ortasında meydana gelen olayda, bir muhtar, Manavgat'ta kalmaya ikna edemediği sevdiği kadını vurarak öldürdü.

Olay, Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Kızıl Kasabası Güney Mahallesi muhtarı olduğu öğrenilen Mehmet Ö., Manavgat'ta kalmaya ikna edemediği Gökçek Yıldız (34)'ı onlarca insanın arasında silahla vurarak öldürdü. Muhtar Mehmet Ö., Ankara'da bir pavyonda gördüğü ve beğendiği Gökçek Yıldız'ı pavyondan çıkararak 2 gün önce Manavgat'ta bulunan arkadaşının yanına geldi.

Reklam
Reklam

Mehmet Ö. ile Gökçek Yıldız iki gece arkadaşının evinde kalırken bir yandan da iş aramaya başladı. Bugün öğle saatlerinde de birlikte bot turuna çıktılar. Gökçek Yıldız, bot turunun ardından Ankara'ya eski hayatına dönmek istediğini söyleyince aralarında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından Gökçek Yıldız'ın çantasında bulunan beylik silahını isteyen ve beline koyan Mehmet Ö., konuşmak ve Ankara'ya gitmekten caydırmak için Yıldız'ı Cumhuriyet Meydanı'nda Kültür Evinin önüne götürdü. Burada bir süre konuştuktan sonra vatandaşların şaşkın bakışları arasında belinden çıkardığı silahı Gökçek Yıldız'a çevirerek 4 el ateş eden Mehmet Ö. daha sonra silahı alnına dayayarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşlar tarafından ikna edilen Mehmet Ö., olay yerine gelen polise teslim oldu.

Bu arada, vücuduna 3 kurşun isabet eden Gökçek Yıldız da olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.