Manavgat'ta Cinayet

Manavgat'ta bir kişi, aralarında çıkan tartışma sonucu oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Manavgat'ta bir kişi, aralarında çıkan tartışma sonucu oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilçeye bağlı Ulukapı köyünde, Kemalettin Kalkan (60) ile oğlu Umut Kalkan (28) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Umut Kalkan babasına bıçak çekti. Bunun üzerine otomobilinin bagajından ruhsatlı av tüfeğini alan Kemalettin Kalkan, oğlunun başına bir el ateş etti.

Umut Kalkan, yaklaşık iki metre yüksekten yol kenarındaki ırmağa düştü. Baba Kemalettin Kalkan, daha sonra av tüfeğiyle Manavgat Cumhuriyet Savcılığına giderek teslim oldu.

Reklam
Reklam

Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Umut Kalkan'ın cesedini aramak için Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi dalgıçlarından yardım istendi. Manavgat Barajı'nın suyunun kesilmesinin ardından itfaiye ekipleriyle dalgıçların ırmakta yaptığı aramada, Umut Kalkan'ın cesedi olay yerinden yaklaşık 50 metre aşağıda bir ağacın köküne takılı halde bulundu.

Kalkan'ın cesedi, daha sonra Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Baba Kemalettin Kalkan'ın sorgusunun ise jandarmada sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: