Manavgat'ta En İyi Festival Fotoğrafı Yarışması Sonuçlandı

Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği En İyi Festival Fotoğrafı Yarışması sonuçlandı.

Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği En İyi Festival Fotoğrafı Yarışması sonuçlandı.

Manavgat Belediyesi'nin yerel basını güçlendirmek, çalışmalarını teşvik etmek ve kamuoyunda daha çok gündeme gelmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği En İyi Festival Fotoğraf Yarışması, Belediye Kültürevinde düzenlenen organizasyonla sonuçlandı.

Yarışma öncesi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile aralarında gazeteci ve televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğlu ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel'in de bulunduğu yarışma jürisi, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin Yılın Basın Fotoğrafları Sergisi'nin açılışını yaptı.

Reklam
Reklam

Daha sonra yapılan değerlendirme sonucunda Nehir Gazetesi'nden Arif Kaplan 67 puanla birinci, Manavgathaberi.com internet sitesi sahibi gazeteci Abdi Işık 64 puanla ikinci, Türkbeleni Gazetesi'nden Recep Memili ise 58 puanla üçüncü oldu.

Yarışmada birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye de bin lira para ödülü verilecek.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ta gazetecilerin çok önemli bir misyonu yerine getirdiklerini belirterek, "Her şartta hep yanımızdalar. Yağmur, çamur, sel demeden mesleklerini icra ediyorlar" dedi.

Muhabir: Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: