Manavgat'ta Küçük Baş Hayvan Hırsızlığı

Manavgat ilçesinde yol kenarında otlayan küçük baş hayvanları çaldığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Manavgat ilçesinde yol kenarında otlayan küçük baş hayvanları çaldığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesine bağlı Ballıbucak köyünde F.Y'ye ait yol kenarında otlayan iki küçük baş hayvanın çalındığı iddiasıyla olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, MOBESE kamerası incelemelerinde hayvanların 07 BYT 25 plakalı araca konulduğunu tespit etti.

Takip sonucu otomobil Antalya'da durduruldu. Araç içinde İ.K. gözaltına alınırken, küçük baş hayvanlar da otomobil içinde bulundu. İ.K'nın sorgulamaları çerçevesinde hayvan hırsızlığıyla ilgisi olduğu belirlenen H.E, M.K. ve M.S. de gözaltına alındı. Küçük baş hayvanlar, daha sonra sahibine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Zanlıların daha önce de yol kenarında otlayan küçük baş hayvanları çaldığı ve bu hayvanları Antalya'da sattıkları iddia edildi.

Zanlıların jandarmada sorgusu devam ediyor.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: