Manavgat'ta Küçükbaş Hayvan Hırsızlığı Iddiası

Manavgat ilçesinde küçük baş hayvan hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Manavgat ilçesinde küçük baş hayvan hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gündoğdu beldesinde 3 keçinin çalındığı ihbarını alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan sahibinin verdiği eşkallerle ilgili araştırma başlattı. Yapılan çalışma sonucu olaya karıştığı iddia edilen D.E, Ü.K. ve H.H. gözaltına alındı.

Zanlıların 2012 yılında Muratpaşa ilçesinde polisle silahlı çatışmaya girdikten sonra kaçan kişiler olduğu öne sürüldü. Zanlıların, otomobil hırsızlığından sabıkalarının bulunduğu da iddia edildi.

Reklam
Reklam

Zanlılarla birlikte 2 sahte ehliyet ele geçirildi. Zanlılar, jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

-Döşemealtı'nda hırsızlık iddiası-

Döşemealtı ilçe Jandarma Komutanlığınca düzenlenen hırsızlık operasyonunda ise H.A. ve A.Z. isimli 2 kişi gözaltına alındı. Zanlıların çaldığı otomobil içerisinde ise yine çalıntı olduğu öne sürülen 11 top sulama borusu ele geçirildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: