Manavgat'ta otel yangını kısa sürede söndürüldü

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Örenşehir sahilinde bir otelde çıkan yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü....

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Örenşehir sahilinde bir otelde çıkan yangın itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında otelin resepsiyonu kullanılamaz hale geldi.

Yangın sonrası olay yerine gelen Manavgat Kaymakam Vekili Emir Osman Bulgurlu, yangının geniş bir alana sıçramadan söndürülmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Enver Özkal da yangın sonrası otelde incelemede bulundu.

Pemar Otel İşletme Müdürü Ali Rıza Çorbacı, otelde kalan müşterilerin başka bir konaklama tesisine tahliye edilmeyeceğini belirtti. Yangının elektrik kontağından çıktığını ifade eden Müdür Çorbacı, yangın sonrası başta resepsiyon olmak üzere hasar oluşan bölümlerin en kısa sürede onarılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz