Manavgat'ta Polis Haftası Kutlandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıl etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıl etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Manavgat'ta belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, eğitim kurumları, askerler, bağımsız yargı mensupları ve sivil toplum kuruluşları Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan etkinliklerde polisleri yalnız bırakmadı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde kokteyl verildi. Kokteyle Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve protokol üyeleri katıldı. Kokteylde, Türk Polis Teşkilatı'nı 168 yıl dönümü hakkında geçmişten günümüze sinevizyon eşliğinde bilgilendirme yapıldı. Polisin, toplumda huzur ve emniyet temsilcisi olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, suçluların yakalanması ve suç unsurlarının oluşmadan bertaraf edilmesinin tüm dünyada olduğu gibi polis-halk kaynaşmasıyla gerçekleştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Taşkıran, "Toplum destekli polislik hizmetleriyle muhtemel oluşacak suçların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Polislik hizmetlerinde toplumda huzur ve güvenin sağlanması ve suçlulara hızlı bir şekilde uluşmada polis-vatandaş kaynaşması çok önemli. Bizde bunu Manavgat'ta hayata geçirdiğimiz projelerle sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: