Manavgat'ta Saatli Şüpheli Paket Alarmı

Manavgat'ta Emniyeti alarma geçiren şüpheli paketten Çin malı masa saatleri çıktı. Manavgat Örnek Mahallesi Doğu...

Manavgat'ta Emniyeti alarma geçiren şüpheli paketten Çin malı masa saatleri çıktı. Manavgat Örnek Mahallesi Doğu garajı yakınlarında yol kenarında üzerinde saat bulunan şüpheli paket Emniyeti alarma geçirdi. Olay yeri çevresinde gerekli önlemleri alan Manavgat emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrede bulunan işyerlerini de boşalttılar.

Alanya'dan Bomba imha ekiplerinin gelmesinin ardından, güvenlik şeridi biraz daha genişletildi. Bomba İmha uzmanları gerekli önlemleri alıp, gerekli uyarıları yaptıktan sonra kontrollü bir şekilde şüpheli paketi fünye ile patlattı. Uzmanlar olay yerinde yaptıkları incelemede turistlere yönelik imal edilmiş Çin malı 3 adet masa saati dışında patlayıcı izine rastlamadı. Parçalanmış saatlerin emniyet güçleri tarafından toplanmasının ardından yol yaya ve araç trafiğine açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: