Manavgat'ta Tek Bıçak Bileycisi, Yoğunluk Karşısında Randevulu Çalışıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kurbanlık kesimi için bıçaklarların bileylenmesi son günlere bırakılınca, bıçak ustası randevulu çalışmaya...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, kurbanlık kesimi için bıçaklarların bileylenmesi son günlere bırakılınca, bıçak ustası randevulu çalışmaya başladı.

Manavgat'ta kurban öncesi tek bıçak bileyicisi Yücel Tellioğlu, yoğun talep karşısında ne yapacağını şaşırdığını söyledi. Sabah 09.00'dan bu yana 100 bıçak bileylediğini ve sırada 120 bıçak ve satırın olduğunu anlatan bileyci Yücel Tellioğlu, satırı 2 lira, bıçağı 1,5 liradan bileylediğini ifade etti.

Tellioğlu, "10 gündür birer ikişer bıçak ve satır geliyordu. Bugün ise aşırı bir atış oldu. Sabahtan bu yana 100 bıçak ile satır bileyledim. Elimde 120 bileylenecek bıçak var. Aşırı yoğunluk nedeni ile randevulu çalışıyorum. Bugün gece 24.00'e kadar çalışacağım. Kurbanlık kesimi için bileyleme son 2 güne bırakılınca yoğun çalışmak zorunda kaldım." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz