Manavgat'ta Vatandaşların Baz Istasyonu Tepkisi

Manavgat'ta Kasaplar Mahallesi sakinleri, Türkbeleni Tepesi'ndeki Orman Müdürlüğüne ait araziye baz istasyonu kurulmasına tepki gösterdi.

Manavgat'ta Kasaplar Mahallesi sakinleri, Türkbeleni Tepesi'ndeki Orman Müdürlüğüne ait araziye baz istasyonu kurulmasına tepki gösterdi. Mahalle sakinleri adına konuşan Yılmaz Derin, mahalle sakinlerinin baz istasyonundan rahatsız olduğunu ve kaldırılmasını istediklerini söyledi. Türkbeleni Tepesi'nde eskiden iki baz istasyonu olduğunu ve geçen hafta sonu bir baz istasyonu daha kurulduğunu anlatan Derin, şöyle konuştu: "Sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen, büyük küçük demeden kanser gibi kaçınılmaz hastalıklara sebep olan, işitme, unutkanlık gibi kayıplara sebep olan baz istasyonlarının, yerleşim yerlerinden kaldırılmasını istiyoruz. Mahallemize bir sürü baz istasyonu kuruldu. Evlerimizin dibine kadar geldiler ve artık 'Yeter' diyoruz. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz