Manavgat'ta zabıta denetimde

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentteki fırın ve pidecilerle dönercileri sürekli denetliyor.

Antalya'nın Manavgat İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çevre Denetleme ve Sağlık Birimine bağlı ekipler, kentteki fırın ve pidecilerle dönercileri sürekli denetliyor.

Lahmacun fırınlarında Ramazan pidesi çıkarıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Manavgat Belediyesi Zabıta Ekipleri, bu husustaki denetimlerini sıklaştırdı. Ayrıca döner satan işyerlerinde döner tezgahlarının hijyeni için camekana alınması zorunluluğu getirildi.

Zabıta memurları, denetim için gittikleri yerlerde işyerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarına, işyerlerinin ruhsatlarının olup olmadığına, ürünlerin gramajlarına, ürün fiyatlarına ve fiyat listesine, genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını inceledi.

Reklam
Reklam

Yapılan denetimlerde 26 adet fırın, 38 adet pideci ve dönerci denetlendiği, kurallara uymayan 6 adet işlerine idari yaptırım karar tutanağının düzenlendiği belirtildi. Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada denetimlerin sürekli devam edeceği vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz