Manchester United Fenerbahçe Maçı İzle Şifresiz Canlı İzle

UEFA Avrupa Ligi Manchester United Fenerbahçe Maçı İzle Manchester United Fenerbahçe Maçı Şifresiz İzle Manchester United Fenerbahçe Maçını Donmadan izle Manchester United Fenerbahçe Maçı Şifresiz İzle Manchester United Fenerbahçe Tek Parça İzle

UEFA DA BU AKŞAM M.ÜNİTED FENERBAHÇE MAÇI

Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam zorlu deplasmanda kritik maç için ingiltereye giden temsilcimiz için son derece önemli bir maç olan m.ünited maçında neler yapacak avrupada lige nazaran daha iyi oynayan temsilcimiz zorlu virajda

Manchester United - Fenerbahçe maçının hakemi Benoit Bastien

Manchester'daki Old Trafford Stadı'nda bugün oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı FransaFutbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Maçta Benoit Bastien'in yardımcılıklarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani yaparken, Benoit Millot ve Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem, Julien Pacelli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elendikten sonra, play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan sarı-lacivertliler, ilk 2 maçta 4 puan topladı. Ukrayna'da Zorya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi Feyenoord'u sahasında 1-0'la geçmeye başardı ve 4 puanla grubun zirvesine yerleşti.

AVRUPADA 211. SINAVINDA

AVRUPADA oynadığı 211 maçın 77 maçı kazanan Fenerbahçe 43 kez berabere kalan temsilcimiz 90 kez maglup ayrıldı. Rakip filelere 263 gol atarken 313 golü kalesinde gördü.

İbra oynamak istiyor

İbrahimovic 35 yaşında olsa da fiziksel anlamda harika durumda. Oynamak ya da oynamamak onun kararı olacaktır. Ama sahada olmak isteyeceğini düşünüyorum.Biz İngilizler’in en çok merak ettiği konu ise Robin van Persie’nin, eski takımına karşı Old Trafford’da neler yapacağı. Van Persie, 2011-12 sezonunda burada harika bir performans göstermişti. Seyircinin onu alkışlarla karşılayacağını düşünüyorum. 1996’da Boliç’in golüyle Fenerbahçe’nin kazandığı maçın bir tekrarı yaşanır mı? Bunun cevabını bilmek zor. Ancak kafası Chelsea maçında olan United’ın, bu açıdan bakıldığında işi hiç de kolay değil gibi gözüküyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'de Neustadter sürprizi

Kadroda Neustadter e şans vermek işsteyen advocaat maç esnasında kararını verecek. Advocaat 11 kafasında canlandırmasına ragmen hala bir iki konuda tereddütte.

V.PERSİE ÜNİTED FAVORİ

Bu zorlu maçta ünitedi favori gören persie fenerbahçeninde güçlü bir ekip oldugunu ve maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Persie Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya hazırım ayrıca advocaat persie ünitedi yakından tanıdıgı için şans vermesi bekleniyor.

Jeremain Lens'ten ManU itirafı

Yıldız futbolcu bu kadar yıldızı bünyesinde barındıran m.ünitedi bile yenilebilir bunun örnegini bu akşam gösterecegiz dedi.

Manchester United - Fenerbahçe maçı yayın bilgileri

Stat: Old Trafford

Saat: 22.05

Yayın: Tivibuspor2

Hakem: Benoit Bastien

MUHTEMEL 11

FENERBAHÇE : Volkan, wan der wiel, skrtel,kjaer,hasan ali neustaedher,Mehmet topal josef volkan şen Alper v.persie

M.ÜNİTED.: De gea darmiam smalling bailly rojo carrick herrera pogba lingard rasford rooney