Manchester United – Norwich maçı İdman Tv canlı yayınla izlenebilecek

Manchester United - Norwich maçı canlı yayınla İdman TV ekranlarından izlenebilecek. Azerbaycan kanalı İdman Tv canlı yayınlarıyla Premier Lig heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

Manchester United ile Norwich, İngiltere Premier Ligi 17.hafta maçında karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayın ile İdman TV ekranlarında olacak. Azerbaycan kanalı İdman TV canlı yayınları ile Premier Lig maçlarını canlı izlemek mümkün. Manchester United - Norwich canlı yayın da bugün saat 17:00’den tibaren İdman TV’den izlenebilecek. Hakem Michael Oliver’in yöneteceği karşılaşma Old Trafford Stadı’nda oynanacak. Şampiyonluk yarışını sürdüren Manchester United’in mücadelesi merakla bekleniyor.

Reklam
Reklam

Teknik direktörlüğünü Louis van Gaal’ın yaptığı Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin şokunu atlatamadan geçen hafta büyük bir darbe daha aldı. Bournemouth deplasmanında sahaya çıkan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Premier Lig’de şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Manchester United, ligde 29 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Lider Leicester City’nin 6 puan gerisinde yer alan Manchester ekibi sahasında Norwich City engelini kayıpsız aşmak istiyor. Son 3 haftadır ligde galibiyete hasret kalan Kırmızı Şeytanlar’ın neler yapacağı merak konusu. Sakatlıkları bulunan Valencia, Ashley Young, Marcos Rojo ve Luke Shaw’un bu maçta oynamayacakları belirtilirken, Alman yıldız Bastian Schweinsteiger de cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

[**

**](https://www.mynet.com/spor/iddaa/puandurumu?ligid=24?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Konuk Norwich City ise ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veriyor. 14 puanla 18.sırada yer alan Norwich’i İskoç teknik adam Alex Neil çalıştırıyor. Deplasmanda oynadığı 8 maçta yalnızca bir galibiyet alabilen Norwich City, geçtiğimiz hafta sahasında Everton’u konuk etmişti. Hoolahan’ın golüyle 1 puanı zor da olsa kurtaran Norwich’in Manchester deplasmanında işi bir hayli zor gözüküyor. Old Traffor’da Man. Utd. ile bugüne kadar 29 kez karşılaşan Norwich bu maçların yalnızca üçünü kazandı. Sarı-yeşil renklerine aşina olduğumuz Norwich, M.Utd. karşısındaki son galibiyetini 3 yıl önce elde etmişti.

Reklam
Reklam

İDMAN TV NASIL İZLENİR?

İdman Tv izleme yolları haberimizde. Evlerinde uydu alıcısı bulunduran futbol severler, Azerbaycan kanalı İdman Tv’yi izleyebilir ve Avrupa’dan birçok maçı şifresiz ve canlı yayınla takip edebilirler.

[

****](https://www.mynet.com/idman-tv-izlemek-icin-guncel-idman-tv-frekansi-78444-myspor)

MANCHESTER UNİTED – NORWİCH

STAT: Old Trafford

SAAT: 17:00

HAKEM: Michael Oliver

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

[

****](https://www.mynet.com/spor/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)