Mancini: "İstanbul'daki maçı unutmadık"

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Brezilyalı golcü Adriano'nun düşmanı olmadığını, O'nu kardeşi gibi sevdiğini söyleyerek, "Adriano'nun bir an önce sağlığına kavuşmasını ve eski formunu yakalamış olarak aramıza dönmesini istiyoruz" dedi.

"ADRIANO'YU KARDEŞİM GİBİ SEVERİM"
Mancini, Fenerbahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı ile ilgili olarak ise, "İstanbul'da oynadığımız ilk maçı unutmadık" ifadelerini kullandı. Brezilyalı yıldız Ronaldo'nun 'Mancini, Adriano'nun düşmanı. Adriano, bu nedenle Brezilya'ya gitti' şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren Mancini, "Adriano'yu kardeşim gibi severim. Kesinlikle söylendiği gibi Adriano'nun düşmanı değilim, O'nun iyiliğini istiyorum. Adriano, ülkesine sağlığına kavuşmak için gitti. Ronaldo'nun beni düşman göstermesi yerine arkadaşına yardımcı ve destek olması gerekmektedir. Bu şekildeki eleştirilere anlam vermek imkansız. Ronaldo, suçu başkasına atarak çözüm bulunacağını düşünüyorsa, yanılıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

"ADRIANO'NUN BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI VE ARAMIZA DÖNMESİNİ İSTİYORUZ"
Adriano'nun Milan'a gideceği yönünde basında yer alan haberberle ilgili olarak ise Mancini, "Bu konuda hiçbir fikrim yok, kendisiyle bu konuyu konuşmadım, ancak Milan'a gideceğini düşünmüyorum. Biz Adriano'nun Brezilya'dan sağlığına kavuşmuş ve eski formunu yakalamış olarak dönmesini istiyoruz. Şu anda önemli olan çalışmalarını en iyi sekilde yürütmesidir. O'nun iyiliğini isteyenler var, ama Adriano da ne istediğini çok iyi biliyor. Her şey ona bağlı ve tek isteğimiz bir an önce tekrar eski formunu kazanmasıdır" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE İLE OYNADIĞIMIZ İLK MAÇI UNUTMUYORUZ"
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili soruya Mancini, "Şu anda sadece Atalanta ile oynayacağımız lig maçını düşünüyoruz. Atalanta maçı sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Rakibimiz ile İstanbul'da oynadığımız ilk maçı unutmuyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçta rövanşı alacağız" şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

Mancini, bir İtalyan gazetecinin Fenerbahçe'nin Adriano'yu istediğini, bu konuda ne düşündüğünü sorması üzerine Mancini, "Böyle bir bilgim yok, dediğim gibi bizim tek arzumuz Adriano'nun sağlığına kavuşması ve en kısa sürede aramıza dönmesidir" dedi.

Mancini, ayrıca sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Materazzi ve Dejan Stankovic'in iyileştiğini, ancak her iki oyuncuya Atalanta karşısında sanş verip vermeyeceğine maç öncesi karar vereceğini sözlerine ekledi.