ManCity'nin kaçırdığı 'balık' büyük oldu

Manchester City menajeri Mancini, Manchester United'ın golcü oyuncusu Robin Van Persie'yi ucu ucuna kaçırdıklarını söyledi.

Manchester City menajeri Roberto Mancini Robin Van Persie'yi bir numaralı rakiplerine kaptırmanın adeta yasını tutuyor.

Manchester City'nin tecrübeli çalıştırıcısı Mancini, Manchester United'ın golcü oyuncusu Robin Van Persie'yle neredeyse anlaştıklarını ama ucu ucuna kaçırdıklarını söyledi.

Mancini, ManU'yla aralarındaki şu anki farkın van Persie'nin Kırmızı Şeytanlar'ı seçmesinden doğduğunu düşünüyor.

Hollandalı yıldız, Premier Lig'de ManU forması giydiği 20 maçta şimdiden 14 gol attı.

Old Trafford ekibi de City'nin 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Reklam
Reklam

Man City'nin İtalyan çalıştırıcısıysa iki takım arasındaki farkı Van Persie'nin yarattığını düşünüyor.

29 yaşındaki golcüyle anlaşmalarına ramak kalmışken transferin sonuçsuz kaldığını belirten Mancini, transferin gerçekleşmeme sebebinin para olmadığını ve bu konuda ayrıntıya girmek istemediğini kaydetti.

Mançini ''Van Persie'yi istedik çünkü elimizdeki tüm forvetlerden çok daha farklı bir oyuncu. Takımımızı geliştirmek istedik, özellikle de Şampiyon Ligi için; o bu rol için biçilmiş kaftandı" şeklinde konuştu.

Manchester City'nin kadrosunda Mario Balotelli, Sergio Agüero, Carlos Tevez ve Edin Dzeko gibi üst düzey forvetler bulunuyor.

Hollandalı forvetin çok etkili bir oyuncu olduğunun altını çizen 48 yaşındaki teknik adam, "Şimdiden 14 gol attı, Manchester United'a seviye atlattı. Kararını kırmızı formanın tarafında verdi ama ona önce biz talip olmuştuk" ifadelerini kullandı.

Avrupa futbolundan haberleri BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası tıklayın Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam