Manga'dan final provası

Türkiye'yi “We could Be The Same" adlı parçayla temsil eden Rock grubu Manga ile birlikte dans eden Natalie Marablle, 1. final provasına kırık kasketi ile katıldı.

OSLO (A.A) - Norveç'in başkenti Oslo'da yapılan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi “We could Be The Same" adlı parçayla temsil eden Rock grubu Manga ile birlikte dans eden Natalie Marablle, 1. final provasına kırık kasketi ile katıldı.

Kasketini çıkarırken düşmemesi için özen gösteren Natalie, performansta zorluk çekti. Kasket olayının dışında herhangi bir sorun yaşamadan final provasını tamamlayan 1. finalin tek grubu Manga, çok iyi bir performans sergiledi.

Manga bu akşam basına kapalı olan ve jürinin prova performansına puan vermesi beklendiği 2. final provasına katılacak.

Reklam
Reklam

Cumartesi TSİ 22.00;de yapılacak olan finalde Manga 14. sırada sahneye çıkacak. Sırasıyla Azerbaycan, İspanya, ev sahibi Norveç, Moldova, Kıbrıs Rum Kesimi, Bosna Hersek, Belçika, Sırbistan, Beyaz Rusya, İrlanda, Yunanistan, İngitere, Gürcistan, Türkiye, Arnavutluk, İzlanda, Ukrayna, Fransa, Romanya, Rusya, Ermenistan, Almanya, Portekiz, İsrail ve Danimarka sahne alacak.