Manisa Ak Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Manisa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.Manisa Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri...

AK Parti Manisa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Manisa Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Baybatur, Başbakan Erdoğan’ın ABD ziyaretini hatırlatarak, "Başbakanımız ülkemizi dünya ülkelerinde üst düzey protokolle tanıtırken, bir tarafta da ne yaptığını bilmeyen ana muhalefet lideri var" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda ilçe başkanlarına da seslenen Baybatur, büyükşehir belediyesi seçimleri için şimdiden çalışmaların hızlanması gerektiğini söyledi.

Milletvekili Muzaffer Yurttaş’ın yaptığı kısa konuşmanın ardından kürsüye gelen, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, yerel seçimlerle ilgili açıklamalar yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Tanrıverdi, "Bizim ustamız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sosyal belediyeciliği ancak biz uygulayabiliriz. Bu şehir ben değil ancak biz mantığıyla biz yönetebiliriz. Vekaletle değil asaletle anlayışıyla biz yönetebiliriz" diye konuştu.

Muhalefet partilerine de yüklenen Tanrıverdi, şöyle devam etti: "Muhalefet partilerinin aklı bu işe ermez. Onların gezmesi gerekirken kıyıda köşedeler. Ama biz köy köy, kasaba kasaba geziyoruz. Biz 3-4 saatten fazla uyku uyuyorsak o zaman görevimizi yapmıyoruz denektir. Biz ahrete inana insanlarız. Ahrete intikal ettiğimiz zaman sorumluluğumuzu yerine getirmediğimiz için hesaba çekileceğimizi biliyoruz. O korkudan dolayı gecemiz gündüzümüze katıyoruz. Cenab-ı hakka kul hakkıyla gidemeyiz. İki gece üst üste aynı yastığa baş koymayan bir genel başkanımız var. Biz milletten aldığımız vekalete ihanet etmeyiz."

Reklam
Reklam

Yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları veren Tanrıverdi, "Bu dönemde birlik ve beraberliğimize daha çok dikkat etmeliyiz. Bu dönemde fitne ve fesat çıkarmamak lazım. Parti mensubu olarak yan yana durarak dosta düşmana duruşumuzu göstermeliyiz. Düşmanlarımız kahrolacak dostlarımız sevinecek" şeklinde kaydetti.

Tanrıverdi, konuşmasının sonunda Akhisar Belediyespor ve Manisaspor’a başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz