Manisa Belediye Başkanı Ergün, Vali Güvenç'e veda ziyareti yaptı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şanlıurfa'ya atanan Vali Celalettin Güvenç'e veda ziyaretinde bulunarak, yeni görev...

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şanlıurfa'ya atanan Vali Celalettin Güvenç'e veda ziyaretinde bulunarak, yeni görev yerinde başarılar diledi. Üç seneye yakın zamanda Vali Güvenç'le birlik ve beraberlik içinde görev yaptıklarını dile getiren Başkan Ergün, “Valimize şahsım, Manisa Belediyesi ve Manisalılar adına teşekkür ediyorum. İnşallah kader, bir gün bizi başka bir yerde yine karşılaştırır.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güvenç de Ergün ile uyum ve dayanışma içinde çalıştıklarının söyledi. Güvenç, ''Şahsıma verdiğiniz destek ve ilgiye teşekkür ediyorum. Size her zaman kapımız açık. Görevler biter ama dostluklar bitmez. Şanlıurfa'ya da bekleriz, sizi ağırlamaktan onur duyarız.” şeklinde konuştu.
Ziyaret sonunda Başkan Ergün, Vali Güvenç'e üzerinde Manisa'da yetişen yehzadelerin resimlerinin bulunduğu bir şilt hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz