Manisa Belediye Başkanı Ergün'e Ziyaretler...

Gölmarmara Belediye Başkanı Birol Bak ve Turgutlu Urganlı Belde Belediye Başkanı Halil Daşkan, Manisa Belediye...

Gölmarmara Belediye Başkanı Birol Bak ve Turgutlu Urganlı Belde Belediye Başkanı Halil Daşkan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediyecilik çalışmaları, yeni Büyükşehir Yasası ve hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle Bak ve Daşkan’a teşekkür etti. Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet alanının genişletildiğini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imkanlar dahilinde tüm taleplerin yerine getirilmeye çalışıldığını ifade etti. Daşkan ve Bak nezdinde Urganlı ve Gölmarmara sakinlerinin Ramazan ayını da tebrik eden Başkan Ergün, Ramazan ayının huzur ve barış içinde geçmesini diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz