Manisa Belediyesi, Cami Aydınlatma Çalışmalarına Başladı

Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanını genişleten Manisa Belediyesi, belde ve köylere parke taşı,...

Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanını genişleten Manisa Belediyesi, belde ve köylere parke taşı, bank, çöp konteyneri gibi desteklerinin yanı sıra kent merkezine bağlı 110 köyün camisinin aydınlatma çalışmalarına başladı.

Yuntdağ’a bağlı Büyük Sümbüller, Küçük Sümbüller, Çamlıca, Bostanlar, Bağyolu, Gülbahçe, Karayağıhacılar, Sümbültepe, Karakılınçlı ile Harmandalı köylerinde tamamlanan çalışma ile köy camileri yepyeni bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışma nedeniyle Manisa Belediyesi’ne teşekkür eden Karayağcıhacılar Köyü Muhtarı Mehmet Gözlet, Manisa Belediyesi’nin her taleplerini yerine getirdiğini belirterek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Gözlet, “Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından Manisa Belediyesi hizmetlerine başladı. Camilerin aydınlatılması gibi güzel hizmetler köylerimizde de başladı. Sıva işlerimiz, kum, parke taşı, çöp kovaları, oyun alanları gibi ne istersek yapıyorlar. Teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

"BÜYÜK MANİSA BÜYÜK HİZMETLERİ HAK EDİYOR"

Manisa Merkezi’nde tamamladıkları cami aydınlatması çalışmalarını Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte mahalle statüsü kazanan köylerde de başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Köylerimizin Manisa Merkezi’ndeki gibi güzelleştirilmesi için imkanlarımız ölçüsünde çalışmalara başladık. Manisa’mızda nasıl 57 mahallemize hiçbir ayrım yapmadan hizmeti götürdüysek, aynı şekilde köylerimize de gerekli hizmetleri götüreceğiz. Cami aydınlatmalarının yanı sıra muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda köylerimize parke taşı, çöp konteyneri, oyun grupları, oturma bankları gibi hizmetlerimizi de ulaştıracağız. Büyük Manisa’nın büyük hizmetleri hak ettiğini biliyoruz, çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: