Manisa Belediyesin’den Yeni Muhtara Kutlama Ziyareti

Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, kısa süre önce göreve gelen Laleli Mahallesi’nin yeni muhtarı...

Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, kısa süre önce göreve gelen Laleli Mahallesi’nin yeni muhtarı Bedriye Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bir önceki muhtar Cemil Tozlu’nun görevinden ayrılmasının ardından Laleli Mahallesi’ne hizmet edecek olan Pehlivan’ı tebrik eden Köroğlu, aynı zamanda kent merkezindeki tek bayan muhtar olma özelliğini taşıdığını belirtti ve bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Köroğlu, “Laleli gibi güzel semtlerimizden birine bayan eli değecek olması inanın bizleri mutlu etmiştir. Zaten bayanlarımızın erkekler gibi her alanda olması gerekiyor. Bizler birbirimizi tamamlar nitelikteyiz. Sizin de Laleli Mahallesi’ne güzel hizmetler yapacağınıza şüphemiz yok. Değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de selamlarını getirdim. Kendisi de sizlere görevinizin hayırlı olması temennisinde bulundu” dedi.

Reklam
Reklam

Köroğlu, özel sebeplerden dolayı görevinden ayrılan Cemil Tozlu’ya da vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

“BELEDİYEMİZİ TAKDİR EDİYORUZ”

Ziyaretlerinden dolayı Köroğlu ve Alp’e teşekkür eden Muhtar Bedriye Pehlivan da, kent merkezindeki tek bayan muhtar olmasının sevincini yaşadığını belirtti. Göreve gelir gelmez çalışmalarına başladığını belirten Pehlivan, gençler ve çocuklarla ilgili proje hazırlığında olduğunu söyledi. Pehlivan, Manisa Belediyesi’nin mahallede yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, şöyle konuştu: “Bir Laleli sakini olarak Manisa Belediyesi’nin burada yaptığı çalışmaları takdir ettik. Gerçekten mahallenin çok fazla eksiği kalmamış. Belediyemizin özellikle mahallemize spor alanı kazandırmasını çok önemsiyoruz. Bu spor alanları bizlere gençler arasında spor müsabakaları yapma fikri oluşurdu. Bunun yanında temizlik grupları oluşturarak belediyemizin çalışmalarına gönüllü destek vermek istiyoruz. Çok fazla eksiği olmayan bir mahallede olmamın avantajını yaşayarak sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğiz.”

Reklam
Reklam

Mahallede bayan muhtar olmasının memnuniyetle karşılandığını belirten Pehlivan, Manisa’da kadın muhtar sayısının artmasını, her alanda olduğu gibi kadının üretkenliğinin ve başarısının desteklenmesini istedi.

Başkan Vekili Köroğlu, ziyaretinin sonunda Pehlivan’a çiçek takdir ederek, görevinde başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: