Manisa Belediyespor Potada Play-off Yolunda

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi'nde play-off mücadelesi veren Manisa Belediyespor, yarın deplasmanda Büyükçekmece’nin konuğu olacak.Geçtiğimiz...

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi'nde play-off mücadelesi veren Manisa Belediyespor, yarın deplasmanda Büyükçekmece’nin konuğu olacak.

Geçtiğimiz hafta evinde Aksaray Belediyespor’u farklı geçerek play-off yolunda önemli bir adım atan yeşil-beyazlılar, Büyükçekmece engelini de geçerek işini sağlama almak istiyor. Manisa Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligde üst üste aldığı galibiyetlerle 2. Lige göz kırptı. Son maçında Manisa’da konuk ettiği Aksaray Belediyespor’u 62-49 mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlılar, play-off maçlarını büyük ölçüde garantiledi. Cumartesi günü deplasmanda grubun güçlü takımlarından İstanbul Büyükçekmece ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçtan alacağı galibiyetle play-off maçları öncesinde hem moral kazanmak, hem de rakiplerine gözdağı verme düşüncesinde.

Reklam
Reklam

Ligde zor takımlarım bulunduğu grupta önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Manisa Belediyespor Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Öztürk, play-off maçlarından da alınlarının akıyla çıkmak istediklerini söyledi. Ayaklarının yere sağlam bastığını belirten Öztürk, “Bu hafta zor bir deplasmana çıkıyoruz. Play-off’u büyük ölçüde garantiledik, ancak Büyükçekmece’yi yenerek yerimizi sağlamlaştırmak hedefindeyiz. Play-off maçlarında, grupta olduğu gibi zorlu rakipler bizi bekliyor. İşimizin zor olduğunun farkındayız. Ancak takım olarak 2. Lig’de oynayacak kapasitedeyiz. Oyuncularımız işin ciddiyetindeler” diye konuştu. İdari Menajer Arif Çipiloğlu ise takımın son dönemde yakaladığı çıkışın önemine dikkat çekerek, “Genç ve yetenekli oyunculardan kurulu kadromuzla çok önemli bir mesafe kaydettik. Öncelikli hedefimiz hafta sonu oynayacağımız Büyükçekmece maçından galibiyetle ayrılmak. Bu maçı kayıpsız geçerek play-off maçlarına konsantre olacağız. Manisa Belediyespor’u 2. Lig’e taşımak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

“POTADA ÖNEMLİ ÇIKIŞ YAKALADIK”

Manisa Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar’da Manisa Belediyespor’un son dönemde potada önemli bir çıkış yakaladığını belirterek, “Büyükşehirlerde takımlar bizim olduğum uz yerlere gelebilmek için büyük yatırımlar yapıyor. Ancak biz bu noktaya genç ve yetenekli oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz ile çok çalışarak geldik. Play-off maçlarında çok güçlü takımların bizleri beklediğinin farkındayız. Ancak takımımız bunların üstesinden gelecek güçte. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. Biz genç ve mütevazı kadromuzla ligde başarıya koşuyoruz. Başarının sadece para ile kazanılmadığının farkındayız. Grupta ilk dört içerisinde yer alarak 2. Lig kapısını aralamak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize inancımız tam. Hedeflediğimiz noktalara ulaşacak güçteyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: