Manisa Belediyespor'un Gölcük Kampı Sona Erdi

Yeni sezon öncesinde ikinci etap çalışmalarını 10 gündür Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda sürdüren Manisa Belediyespor Manisa’ya...

Yeni sezon öncesinde ikinci etap çalışmalarını 10 gündür Ödemiş’in Gölcük Yaylası’nda sürdüren Manisa Belediyespor Manisa’ya döndü.

Sezona Ödemiş Gölcük’te düzenlenen ikinci etap kampında hazırlanan Manisa Belediyespor, 10 günlük kampın ardından kente döndü. Yönetim yoğun bir kamp döneni geçiren teknik heyet ve futbolcuları tesislerde düzenlediği barbekü partisiyle karşıladı. Düzenlenen barbekü partisine Kulüp Başkanı Cenk Ergün’ün yanı sıra Genel Kaptan Muharrem Uzunlar, Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Etiz, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Özer ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ayberk Aloğlu ve Ertan Korkmaz katıldı.

Reklam
Reklam

Manisa Belediyespor’un Halil Onultmak Tesisleri’nde düzenlediği barbekü partisinde mangalın başına geçen Takım Kaptanı Serkan İşyapan, takım arkadaşlarına servisi kendi elleriyle yaptı. Yoğun geçen kamp döneminin ardından tesislerde yorgunluk attıklarını belirten kaptan İşyapan, “Öncelikle yönetim kurulumuza böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte yorgunluk atma fırsatı bulduk. Gölcük’te 10 gün boyunca iyi bir kamp dönemi geçirdik. Gün geçtikçe daha da hazır hale geliyoruz. Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Gölcük’te yapılan kampın oyuncuların birbirleriyle kaynaşması açısından da önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Sadettin Dülger, oynayacakları hazırlık maçlarında takımın son durumunu görme fırsatı bulacaklarını söyledi. Hazırlık maçlarını güçlü takımlar ile oynamak istediklerinin altını çizen Dülger, “3. Lig’den bazı takımlarla temasa geçtik. Lig başlayana kadar 5-6 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarında kadromuzu da şekillendirmiş olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: