Manisa Belediyespor’un Sultanları Finale Yürüyor

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Aydın’da oynanan play-off müsabakalarında, ilk iki maçından galibiyetle ayrıldı.İlk maçında...

Manisa Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Aydın’da oynanan play-off müsabakalarında, ilk iki maçından galibiyetle ayrıldı.

İlk maçında Antalya DSİ Takımını 3-0, ikinci maçında Özateş Spor Kulübü’nü yine 3-0’lık skorlarla geçen yeşil-beyazlılar, bugün Marmaris Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı da kazanması halinde yarın final maçına çıkacak. Bugün saat 17.00’de Aydın Atatürk Spor Salonu’nda Marmaris Belediyespor ile üçüncü maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçtan da galibiyetle ayrılması durumunda 16 Nisan Salı günü final maçı oynayacak. Amaçlarının finale çıkmak olduğunu belirten Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, “Oyuncularımızı ilk iki maçta aldıkları galibiyetler nedeniyle kutluyoruz. Play-off maçlarında çok iyi sonuçlar aldık. Bugün oynayacağımız Marmaris maçından da galibiyetle ayrılarak finale yükselmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

FİNAL MAÇINA OTOBÜS KALKACAK

Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Çalışkan, finale kalmaları durumunda Aydın’a otobüs kaldırmayı düşündüklerini belirterek, “Öncelikli amacımız Marmaris’i geçerek finale kalmak. Finale kalmamız durumunda Manisa’dan Aydın’a otobüs kaldırmayı düşünüyoruz. Final maçında ki rakibimiz de bugün belli olacak. Takımımızın final maçından da galibiyetle ayrılarak 3. Lig’e yükseleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: