Manisa Bik Müdürü Tokgöz’den Baybatur’a Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat...

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur’u ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu’nun çalışma alanları ve görevleri ile ilgili bire dosya hazırlayıp il Başkanı Baybatur’a sunan Tokgöz, kurumun daha iyi tanınması için bu tür bir çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Basın İlan Kurumu olarak Manisa’da 1. yılını doldurmaya hazırlandıklarını ve 1 Ağustos’tan itibaren denetleme çalışmalarına ağırlık verileceğini belirten BİK Manisa Şubesi Müdürü Kenan Tokgöz, basın mensuplarının haklarından faydalanması içinde azami derece gayret gösterdiklerine dikkat çekti. Sarı basın kartı sahiplerinin gri pasaporttan başta olmak üzere basın ilan kurumu olarak gazetecileri faizsiz kredi sağlanması gibi birçok konuda gazetecilere destek verilmesi yönünde çalışma içinde bulunduklarını belirtti. Tokgöz, “Manisa’nın en büyük özelliğinin Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’ın hem Manisalı olması hem de basın dan sorumlu bakan olması. Öte yandan Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’da İzmir Bölge Müdürlüğü yapmış bir vekilimiz. Bunları bir araya getirdiğimizde büyük bir avantaj sağlamış oluyoruz. Şimdi internet gazeteleri ve haberciliği için çalışmalar yapılıyor. Tüm bunlar önemli gelişmeler, her hangi bir konuda sayın Arınç’a bir konu iletildiğinde çözüme kavuşuyor. Gazeteci arkadaşlarımızın sorunları iletildiğinde aynı şekilde çözüme kavuşuyor.”dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise basın özgürlüğüne büyük önem verdiklerini ifade ederek, nitelikli gazetelerin Manisa için artı bir değer katacağını belirtti. İktidar partisi olarak Manisa Basın İlan Kurumu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Baybatur, ''BİK Manisa'da çalışmalarını hızlandırdı. Ben 2-3 yıl içinde Manisa'da teknik manada kendini geliştirmiş, içeriği ve çalışanları ile birlikte daha nitelikli hale gelmiş, donanımlı ve oturmuş basın kuruluşlarının oluşacağını düşünüyorum. Basın İlan Kurumu’nun Manisa’da şubesinin olması ve sizin gibi değerlerin bu görevde olması ayrıca bizim için sevindiricidir. Bu konuda bizimde üzerimize düşen görev olursa severek katkı sağlamaya çalışırız. '' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: