Manisa Bik, Sektöre Taze Kan Oldu

Manisa'da internet haberciliği yürüten manisahaberleri.com'un haber editörü Murat Yalçın, Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Kenan...

Manisa'da internet haberciliği yürüten manisahaberleri.com'un haber editörü Murat Yalçın, Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Kenan Tokgöz’ü ziyaret etti. Basın sektörünün sorunlarının konuşulduğu ziyarette BİK’in Manisa’ya kurulmasının ardından sektörde yaşanan değişim tartışıldı.

Manisa Basın İlan Kurumu faaliyetlerine son hızla devam ediyor. Kurum müdürü Kenan Tokgöz öncülüğünde yerel gazetelerin ilan yayınlama sisteminde köklü değişiklikler yapıldı. manisahaberleri.com Haber Editörü Murat Yalçın’ın ziyaret ettiği Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz, Kurumun Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne de parasal açıdan ciddi katkısı olduğunu ifade etti. Yerel medyanın kalkınması ve gelirlerinin artmasıyla kalitenin de aratacağını ifade eden Tokgöz, bu konuda geleceğe yönelik faydalı çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Basın İlan Kurumu’nun Manisa’ya kurulmasıyla daha önceden valilik bünyesinde yapılan resmi ilan işinin düzene girdiğini hatırlatan Murat Yalçın, “Yerel gazetelerimizin hangi şartlarda yayın hayatına devam ettikleri aşikar. Basın kuruluşlarının bağımsız olması çok önemli. Bu nedenle gelirlerin artması gazetelerimizin biraz daha bağımsız olmasını sağlayacak ve bu zenginlik çalışan muhabir arkadaşlarımıza yansıyacaktır. Sektörümüze taze kan olan Basın İlan Kurumu’nun bu bağlamda önemli görevler üstlenmesi beklentimizdir ” diye konuştu.

HEDEF GÜNDE 50 BİN KİŞİYE ULAŞMAK

manisahaberleri.com’un genel durumuyla ilgili de bilgi veren Murat Yalçın, “Haber sitemiz yaklaşık 2 yıl önce kuruldu ve şuanda facebook üye sayısı bakımından 17 bini geçti. Günde yaklaşık 20 Manisalının ziyaret ettiği sitemiz, tarafsız bakış açısıyla önümüzdeki 2-3 yıl içinde günde 50 bin kişinin ziyaret ettiği bir haber kuruluşu konumuna ulaşacak. Şuan tıklanma oranlarımızdaki artış hızı bu hedefe hiç de uzak olmadığımızı göstermektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: