Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplandı

MANİSA (AA) - Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısı başkan Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısı başkan Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Kültür merkezi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kula ve Salihli ilçelerini yakından ilgilendiren Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’na yönelik alnernatif iki alanı görüşüldü. Toplantıda ayrıca Manisa'da yapılması planlanan emniyet ve adliye binalarının durumu ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, tesislerin Manisa için önemini vurgulayarak, "İlçelerimizin ortak kullanımına sunulacak bu tesisler ilimizin geleceğine, çevre ve halk sağlığına yaptığımız en büyük yatırım olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: