Manisa Büyükşehir Belediyespor Umut'la Anlaştı

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor'dan orta saha oyuncusu Umut Kaya ile 2 yıllık

İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Ligi ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor'dan orta saha oyuncusu Umut Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
3 Haziran'da Botdrum Belediyesi Bodrumspor'la ön protokol yapan deneyimli futbolcu, yaşadığı anlaşmazlık sebebiyle ayrılıp Manisa'nın yolunu tuttu. Hedefi olan bir takıma geldiğini belirten Umut, "Yeni kulübüme uzun süre hizmet etmek istiyorum. Umarım burada şampiyonluklar yaşarım" diedi.
Hollanda doğumlu olan Umut Kaya, daha önce Alanyaspor, Göztepe, Sarıyer, Yeni Malatyaspor, Turgutluspor, Aydınspor 1923 ve Menemen Belediyespor'da da oynadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: