Manisa Emniyet Müdürlüğü, iki okula 20 bilgisayar temin etti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, valilik tarafından başlatılan "Kardeş Okul, Kardeş Kurum" projesi kapsamında iki ilköğretim...

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, valilik tarafından başlatılan "Kardeş Okul, Kardeş Kurum" projesi kapsamında iki ilköğretim okulu için 20 bilgisayar temin etti. Temin edilen 15 bilgisayar Gediz İlköğretim Okulu’na, 5’i de Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’na verildi.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile birlikte proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü ile kardeş olan Gediz ve Kazım Karabekir ilköğretim okullarında hazırlanan programlara katıldı. Daşöz, burada yaptığı konuşmada, proje ile kardeş olduklarını ilan edilen kurumların ilişkilerinin pazara kadar değil, ilelebet sürmesi gerektiğini söyledi. Emniyet Müdürü Yunus Çetin de proje kapsamında kardeş oldukları okulların eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Okullar kardeş olduktan sonra müdürleriyle görüşüp eksikliklerini tespit ettiklerini dile getiren Müdür Çetin, “Gediz İlköğretim Okulu'na konferans salonu sahnesi yapıldı. Bu salonun koltukları ve diğer aksamlarını da tamamlayacağız. Okulun sosyal bilgiler sınıfı için harita temin ettik. Beden Eğitimi dersi için futbol, voleybol ve basketbol topları temin ettik. Okulun kütüphanesi için masa, sandalye ve kitaplık temin edildi. Okulumuza alarm sistemi kurduk. Bilgisayar sınıfı için de 15 adet bilgisayar temin ettik. Projeksiyon perdesi ve cihazı da yine kurumumuz tarafından temin edildi. Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'ndaki arızalı bilgisayarları tamir ettirdik. Okulun bilgisayar sınıfına 5 adet bilgisayar hediye ettik. Ayrıca Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nun konferans salonu da yine teşkilatımızın katkılarıyla yenilenecek ve dizayn edilecek.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: