Manisa Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği'nden (mesob) Teknoloji Protokolü

Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Senit Bilgisayar ve Yazılım Tic. Ltd. Şirketi’yle teknoloji protokolü...

Manisa Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Senit Bilgisayar ve Yazılım Tic. Ltd. Şirketi’yle teknoloji protokolü imzaladı.

Protokolün imza törenine MESOB Başkanı Hasan Geriter ve Senit Yazılım Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü İzzet Göçen katıldı. İmzalanan protokole göre MESOB’a kayıtlı üyeler yüzde 40’a varan indirimlerle tanıtım web sitesi, üyelik sistemi, Google entegrasyonu, toplu mail, sms entegrasyonu ve kampanya yönetimi gibi hizmetlerden faydalanabilecek.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MESOB Başkanı Hasan Geriter dünyanın hızla değiştiği ve bu değişime ayak uydurulmasının zorunlu olduğunu söyledi. Geriter, "Bu yüzde esnaf arkadaşlarımız bilgisayar ve internet sistemlerine geçiş yapması gerekmektedir. Tabi bu teknoloji hızla gelişirken bu konudaki sermaye payları da bir hayli artmakta. Biz de Manisa Esnaf Odaları Birliği olarak esnafımızın teknolojiye ayak uydurabilmesi için bu işi yapan arkadaşlarla devamlı diyalog halindeyiz. Bize en uygun imkanlarla ve en ucuz fiyatlarla bu imkanları hazırlayanlarla beraber teknik anlamda protokoller imzalıyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Geriter’in ardından konuşan Senit Yazılım Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü İzzet Göçen, fiziksel dükkanların sanal ortama taşındığını kaydederek, "Bu konuda Manisa gelişmekte olan bir şehirdir. Artık müşteriler bile fiziksel mağazalara gelmeyerek sanal mağazalara gelmektedir. Esnaf hakkında bilgiyi internet üzerindeki sayfadan öğreniyor. Biz bu protokolle Manisa’daki bütün esnaflara destek olmaya çalışıyoruz. Diğer illerden farklı olarak Manisa’ya ekstra indirimli fiyatlar sunacağız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: