Manisa İHL'nin Yeni Binası Güzelyurt Mahallesi'nde Yapılacak

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Başkanı Hayrullah Solmaz, yeni imam hatip lisesi binasının Güzelyurt...

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Başkanı Hayrullah Solmaz, yeni imam hatip lisesi binasının Güzelyurt Mahallesi’nde, Grandmedical Hastanesi’nin yanındaki arsaya yapılacağını bildirdi. Solmaz, yapım için İGM’den 2 milyon ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan da 2 milyon olmak üzere toplam 4 milyon liralık bütçe ayrıldığını kaydetti.

Manisa Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından okul bahçesinde düzenlenen Kutlu Doğum programında konuşan İGM Başkanı Solmaz, mevcut binanın öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap vermediği söyledi. Solmaz, “Bu binayı yapanlardan Allah razı olsun ama bununla yeni ufuklara yol almamız çok zor. 4 milyonumuz çantamızda hazır. Çok az bir işimiz kaldı, onu da bitirince güzel bir bina yapacağız. İnşallah yapımına en kısa sürede başlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından kız ilahi korosu, küçük bir konser verdi. Öğrenciler Kübra Kumru ve Yunus Taşkın ise Hz. Muhammed (SAV)'in Veda Hutbesi'ni okudu. Okul aile birliği de gül, pilav ve ayran dağıttı. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız, İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şube Başkanı Recep Özgüvenç ve çok sayıda davetli de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz