'Manisa İl Genel Meclisi köylerin imar durumlarını planlamalı'

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, büyükşehir belediyesi olacak Manisa’da İl Genel Meclisi (İGM)'nin...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, büyükşehir belediyesi olacak Manisa’da İl Genel Meclisi (İGM)'nin köylerin imar durumlarını planlaması gerektiğini söyledi. Kasım ayı toplantısından önce partisinin İGM üyeleriyle biraraya gelen Baybatur, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla köylerin imar durumlarının da problem olarak ortaya çıkacağını belirtti.
AK Parti İl Başkanı Baybatur, “Eğer köylerimizin imar durumuna çözüm bulmazsak, gelecek seçimlerde büyükşehir olacak Manisa bu sorunu çözmekte zorlanır. Biliyorsunuz artık birçok şehirdeki vatandaşlarımız, köylerden ev alıyor ya da köylerindeki arsalarına ev yapıyor. Bunun için çok acil olarak köylerimizin imar durumunu çağdaş hale getirerek düzeltmeliyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz